Om

Vendla Lind

Vendla Lind är en författare, upptäcktsresande och kreatör med en passion för konst, form och färg. Hennes resor har tagit henne jorden runt i jakten på de mest inspirerande platserna, designerna och konstverken. Sedan 2014 har hon delat med sig av sina upptäckter och tankar på den framstående sajten magiskttankande.se.

Upptäcksresan Börjar

Vendla Lind har alltid haft en ögonblicklig dragning till estetik och skönhet. Hennes resa började när hon som ung konstnär bestämde sig för att utforska världen. Hon ville se och uppleva olika kulturer och deras unika konstformer. Det var då hon började sin resa som skulle komma att forma hennes liv och arbete.

Formens Magi

Vendla blev snabbt fascinerad av hur form kan påverka våra sinnen och känslor. Hon studerade olika konstformer, från abstrakt till klassisk, och lärde sig att varje form har sin egen historia och betydelse. Detta blev en central del av hennes skrivande och reflektioner på magiskttankande.se.

Färgernas Språk

För Vendla är färgerna som penseldrag på en oskriven canvas. Hon har lärt sig att varje färg har sin egen unika energi och budskap. Genom att resa och utforska olika platser har hon upptäckt hur olika kulturer använder färger för att kommunicera och uttrycka sig. Detta har blivit en av hennes favoritämnen att utforska på sin sajt.

Delning av Magin

Sedan 2014 har Vendla Lind generöst delat med sig av sina tankar, upplevelser och insikter på magiskttankande.se. Hennes skrifter har lockat läsare från hela världen som delar hennes passion för form, färg och kreativitet. Hon har blivit en respekterad röst inom konstvärlden och inspirerar ständigt andra att tänka utanför ramarna.

Vendla Lind är en mästare av form och färg, en utforskare av skönhet och en författare som inspirerar och berikar livet hos alla som har förmånen att stöta på hennes arbete.